Au început lecțiile demonstrative!

Caravana lecțiilor demonstrative a pornit la drum.

În perioada aprilie – iunie 2015, o parte din profesorii participanți la cursul de la Cluj au avut deja ocazia să aplice cele învățate.

Alături de Ioana Popa, jocuri din manual au fost testate în grupurile de elevi curioși și tot ei au găsit răspunsuri la întrebările: Ce este natura? Ce beneficii ne aduce ea? Ce putem face pentru a o ocroti?

La cursurile demonstrative sunt propuse metode noi pentru subiecte cunoscute și se pune accentul pe tehnicile de animație și interpretare pentru natură.

Tot în cadrul lecțiilor demonstrative, cei mici află despre Pașaportul copiilor pentru arii protejate și despre această pagina web, pregătită cu informații utile despre locurile pe care le pot vizita.

În lunile rămase până la finalizarea proiectului (aprilie 2016), vom continua să însoțim profesori și învățători în școlile în care aceștia predau, pentru a realiza lecții atractive, interactive și inovative pentru copii, pentru a le vorbi acestora despre Biblioteca Virtuală și despre Pașaportul dedicat lor.